Meråker kommune arrangerte mandag 25.1.21 et fysisk kommunestyremøte.

På dette møtet som ble gjennomført i samfunnshuset var det til sammen 32 deltakere.

Fra midnatt natt til fredag 22. januar opphører den nasjonale skjenkestoppen.

Etter at Regjeringen i dag har lagt fram nye nasjonale føringer vil dette medføre følgende tiltak i Meråker kommune gjeldende fra onsdag kl. 08.00 20.01.21. til 31.01.21.

Meråker kommune tester innreisende til Norge på egen teststasjon på Teveldalen.

Følgende er bestemt I forhold til drift av biblioteket fra og med 5.til og med 18.januar 2021:

Informasjon og anbefalinger i Meråker kommune gjeldende fra 30.12.20 med årsak i økt smittespredning av Covid-19 i vår region. Anbefalingene gjelder i første omgang fram til 04.01.2021.

Rådhuset holder stengt julaften, mellomjula og over nyttår. Vi åpner igjen mandag 4. januar 2021 klokken 09:00.

Sentralbordet vil være betjent:

• Mellomjula 28.-30. desember fra klokken 10:00 til 12:00

Koronavaksinasjon er en del av det nasjonale vaksinasjonsprogrammet, og kommunene skal tilby innbyggerne vaksinasjon. Norge vil få tilgang på flere ulike vaksinetyper, men det er ennå usikkerhet knyttet til nøyaktig når vi får vaksinene og kan tilby dem til anbefalte grupper. Koronavaksine og vaksinasjon er gratis.

Meråker sykehjem er åpent for besøkende.

Vi har fortsatt besøkstid, så husk å ringe avdelingen og gjør en avtale før du kommer. Du vil bli stilt en del spørsmål slik at vi er sikre på at du som besøker oss er frisk før du kommer inn på besøk.

Vi har liten forekomst av smitte i vår region, og ønsker å ha det slik. For deg som kommer reisende fra andre steder i Norge og til Meråker, ønsker vi at det tas ekstra forholdsregler: