Aktuelt

For å begrense smitte av koronaviruset blir treningsrommet på fysioterapiavdelingen stengt for de som har kjøpt kort til egentrening.

Koronaviruset har også kommet til Norge. Det er derfor ekstra viktig å tenke på smitte og gode vaner.

I Teveldalen finner du flere skiløyper. En stor del av aktiviteten til Teveldal velforening er tilrettelegging av preparerte skiløyper i Teveldalen. Dette gjøres på dugnad og med egen snøskuter og innleid maskinjelp ved behov.

Meråker kommune deler ut støtte til lag og foreninger i form av kulturmidler. Alle lag og foreninger i Meråker oppfordres til å søke innen søknadsfristen 15.mars.

Virussykdommen er ennå ikke kommet til Norge. Vi følger med på smittesituasjonen, og forberedelser på smitteverntiltak ledes av kommuneoverlegen. Vi vil støtte oss på WHOs vurdering internasjonalt og Folkehelseinstituttet (FHI) nasjonalt.

Søknadsfrist for opptak i Tollmoen/Egga barnehage er 15.03.20

Et nytt coronavirus forårsaker et pågående utbrudd av lungebetennelse i storbyen Wuhan i Hubei-provinsen i Kina. Det er per i dag ikke registrert smittede i Norge.

Virussykdommen er ikke kommet til Norge ennå og sjansen for å få smitte til Norge er fortsatt liten. Smittesituasjonen og eventuelle smitteverntiltak vurderes fortløpende av kommuneoverlegen, og vi vil støtte oss på WHOs vurdering internasjonalt og Folkehelseinstituttet (FHI) nasjonalt.

For de som jakter rype i januar og februar settes det ny dagskvote i 2020

Siste halvdel av desember 2019 stenger eiendomsregister (matrikkelen) og grunnbok i hele landet