Torsdag 13. august kl 18.00. Sted:

Auditoriumet Meråker VGS

Fylkeskommunen deler hvert år ut stipend til unge idrettsutøvere, trenere og tillitsvalgte i alderen 16 - 23 år. Søknadsfristen er 31.august.

Vi har ingen tilfeller av korona så langt i Værnesregionen og det er vi veldig fornøyd med. All ære til innbyggerne som har vært eksemplarisk med å følge smittevernreglene, samt innsatsen fra ansatte i helsetjenesten i våre kommuner.

Dersom du jobber i pasientnært arbeid i helse- og omsorgstjenesten i Meråker kommune og har vært på ferie i utlandet de siste ti dagene før du skal begynne på jobb må du:

• Teste deg for covid-19 og ha negativ test før oppstart på jobb.
  • Test nr. to tas etter 3-4 dager, hvis ikke 10 dager har gått etter innreise i
    Norge.

Krisepakke 2 gjelder for perioden 12. mars til og med 31. august 2020.
Søkerne må være registrerte i Frivillighetsregisteret.

Søknadsfristen er 15. september.

Minner om at alle som hadde stemplet det «rosa kortet» for jakt- og fiskesesongen 2019/2020 må levere inn fangstrapport. Rapport kan leveres direkte i infotorget på Rådhuset mandag – fredag fra kl. 9-15, eller på e-post postmottak@meraker.kommune.no. Fangstrapport finner dere her.

Kriteriet for å fornye kortet er at fangstrapport for foregående år er levert inn.

I sommer vil det være mulig å få fornyet kortet for sesongen 2020/2021 i infotorget alle dager i uke 28 og 29. Uke 30 og 31 er det kun mulig å levere inn.

Vi planlegger oppstart for gult beredskapsnivå, men målet er at vi til høsten er på grønt!

Vannverket er nå i full drift.
Dere kan se bort i fra tidligere oppfordring om redusert vannforbruk.

Varsel vil bli sendt på SMS til din mobiltelefon i de tilfeller der hvor vi har registrert ditt nummer eller ved at du har registrert deg i offentlige registre.

Varslingssystemet er integrert i vårt fagsystem for kommunale eiendomsgebyr som gjør at kommunen raskt kan varsle rett person i forhold knyttet til eiendommer i kommunen. Vi varsler eierrepresentant og/eller regningsmottaker eller kontaktperson med tilknytting til eiendommen.

Grustaket holder stengt i uke 30 og 31 grunnet ferieavvikling.