Aktuelt

I takt med at flere blir vaksinert og at samfunnet åpner opp forenkles smittesporing og karanteneregler. Etter regjerings siste pressekonferanse er det besluttet at det framskyndes til lørdag 25.09. Dette er positivt og betyr at vi nærmer oss en mer normal hverdag.

Fra kl 16.00 lørdag 25.09.21 kan pasienter ved sykehjemmet, trygdeboliger og og Søgardsjale II ta imot besøk uten at dette må varsles på forhånd eller registreres.

Er du en 06´er, 07´er eller 08´er? Ja, da kan du delta på Gamers night i gymsalen på Meråker skole i høstferien.

Tid: fra 8. oktober kl 17 til 9. oktober kl 11

Ved jaktstart den 10. september gjelder følgende for forvaltning og administrasjon av kommuneoverenskomsten jaktsessongen 2021/2022:

Meråker kommune overtar 1. september 2021 eierskapet til trevarefabrikken på Gudå i Meråker. Optimera Byggsystemer ønskes samme dag velkommen til å flytte inn som ny leietaker i anlegget.

Meråker kommune har folkehelsemidler for tiltak i fjellet, fortrinnsvis klopplegging, tilgjengelig.

Uke 35 er nå åpnet for selvbooking av timer til vaksinasjon.

Lørdag 7. august starter det nye kollektivtilbudet med buss og fleksibel transport i Trøndelag.
Sammen med tog vil dette utgjøre det totale kollektivtilbudet i ditt område.

Informasjon om vaksinering av studenter som har annen bostedskommune enn studiekommune.