Aktuelt

Se denne fantastiske reklamevideoen som 9.klassingene Hanna, Emilie og Felicia har laget for vår nyhet "Take Action".

Denne sensommeren/tidlig høst starter sanering av overgangsbruer på ca én mil mellom Gudå og øst for Meråker sentrum. Dette gjelder gamle overgangsbruer.

Meråker kommune presenterer Superuka / 63 grader nord / Take Action

Program for dagen, med taler, gudstjeneste og korpsmusikk

Meråker kommune henstiller til minst mulig ferdsel i fjellområdene for begge reinsbeitedistriktene, grunnet kalvingstid for reinen.

Meråker kommunestyre vedtok 26.04.21 å legge følgende nye veinavn ute på høring for publikum:

I Værnesregionen har vi de siste ukene hatt svært få bekreftede smittetilfeller. Nye nasjonale tiltak ble presentert denne uka, og disse vil hjelpe oss noe for å holde smitten på avstand. Fortsatt må vi beskytte våre eldste og mest sårbare innbyggere, men samtidig bidra til at besøk kan gjennomføres.

Kommunen har hatt problemer med avløpssystemet da pumper og ledningsnett går tett på grunn av at fremmedlegemer tømmes i do.

Et samlet råd fra kommuneoverlegene i Trøndelag omkring risiko for smittespredning påsken 2021.

Meråker kommune deler ut støtte til lag og foreninger i form av kulturmidler. Alle lag og foreninger i Meråker oppfordres til å søke innen søknadsfristen 1. april.