Søknadsfrist for opptak ved Meråker SFO er 01.04.21

Norsk institutt for naturforskning (NINA) vil i forbindelse med elgforskningsprosjektet på skrantesjuke i Trøndelag, gjennomføre merking av inntil 15 elg fra helikopter. Dette vil foregå i løpet av noen dager i perioden 1.3.21 - 26.3.21.

For tilhørere blir møte blir streamet direkte på kommunens facebookside.

Klikk her for Meråker kommunes facebookside

Teams er kun for kommunestyrerepresentanter, vara og administrasjon.

Møte starter klokken 18.00.

Søknadsfrist for opptak i Tollmoen/Egga barnehage er 01.03.21

Meråker kommune åpner nå opp for at de som bor i kommunen og hyttefolk kan få teste seg på vår teststasjon på Teveldalen (grensestasjon) på helg.

Velkommen til åpent informasjonsmøte om nybygg/renovering på Meråker skole. Møtetidspunkt er TIRSDAG 2.FEBRUAR KL. 18.00.

Meråker kommune arrangerte mandag 25.1.21 et fysisk kommunestyremøte.

På dette møtet som ble gjennomført i samfunnshuset var det til sammen 32 deltakere.

Fra midnatt natt til fredag 22. januar opphører den nasjonale skjenkestoppen.

Etter at Regjeringen i dag har lagt fram nye nasjonale føringer vil dette medføre følgende tiltak i Meråker kommune gjeldende fra onsdag kl. 08.00 20.01.21. til 31.01.21.

Meråker kommune tester innreisende til Norge på egen teststasjon på Teveldalen.