Aktuelt

I Værnesregionen har vi de siste ukene hatt svært få bekreftede smittetilfeller. Nye nasjonale tiltak ble presentert denne uka, og disse vil hjelpe oss noe for å holde smitten på avstand. Fortsatt må vi beskytte våre eldste og mest sårbare innbyggere, men samtidig bidra til at besøk kan gjennomføres.

Kommunen har hatt problemer med avløpssystemet da pumper og ledningsnett går tett på grunn av at fremmedlegemer tømmes i do.

Et samlet råd fra kommuneoverlegene i Trøndelag omkring risiko for smittespredning påsken 2021.

Meråker kommune deler ut støtte til lag og foreninger i form av kulturmidler. Alle lag og foreninger i Meråker oppfordres til å søke innen søknadsfristen 1. april.

Søknadsfrist for opptak ved Meråker SFO er 01.04.21

Norsk institutt for naturforskning (NINA) vil i forbindelse med elgforskningsprosjektet på skrantesjuke i Trøndelag, gjennomføre merking av inntil 15 elg fra helikopter. Dette vil foregå i løpet av noen dager i perioden 1.3.21 - 26.3.21.

For tilhørere blir møte blir streamet direkte på kommunens facebookside.

Klikk her for Meråker kommunes facebookside

Teams er kun for kommunestyrerepresentanter, vara og administrasjon.

Møte starter klokken 18.00.

Søknadsfrist for opptak i Tollmoen/Egga barnehage er 01.03.21

Meråker kommune åpner nå opp for at de som bor i kommunen og hyttefolk kan få teste seg på vår teststasjon på Teveldalen (grensestasjon) på helg.

Velkommen til åpent informasjonsmøte om nybygg/renovering på Meråker skole. Møtetidspunkt er TIRSDAG 2.FEBRUAR KL. 18.00.