Innsyn

Våre saksdokumenter er tilgjengelig for innsyn med mindre lov eller forskrift med hjemmel i lov er til hinder for å gi innsyn.

Offentlig innsyn og partsinnsyn

Det er offentlighetsloven med forskrifter som regulerer offentlig innsyn og forvaltningsloven med forskrifter som regulerer partsinnsyn.

Innsyn i postliste

Innsyn får du via vår postliste som inneholder en oversikt over all intern og ekstern korrespondanse i kommunen de siste 3 mnd, unntatt for person-/klientsaker. Vi publiserer ingen tekstdokumenter i postlista, kun registreringer. Her finner du også politiske møter og saksdokumenter hvor også tekstdokumenter publiseres.

9. mai 2022 innfører vi nytt saksbehandlingsverktøy i kommunen og derfor blir registreringer etter dette publisert i en egen innsynsløsning. Så i en periode nå vil du dessverre måtte søke i to forskjellige innsynsløsninger.

Postjournalen er tilgjengelig 3 måneder tilbake i tid. For innsyn i eldre dokumenter, send epost til arkivet.

Klikk her for innsyn i postliste fra 9.mai 2022

Klikk her for innsyn i postliste fram til 8.mai 2022