Aktuelt

Meråker kommune viser til henstilling fra både Innherred renovasjon og Miljødirektoratet om at vi ikke må overbelaste den lokale gjenvinningsstasjonen.

Meråker kommune har opprettet en innbyggertelefon og håper å kunne bistå befolkningen med store og små utfordringer i en krevende tid.

Proneo har rammeavtale med Meråker kommune som blant annet innbefatter førstelinje og hjelp til oppstartsbedrifter og eksisterende næringsliv. Nåværende situasjon gjør at kommunen vil benytte seg av mulighetene som ligger i rammeavtalen.

Denne løsningen varsler via SMS, e-post, og talemelding til fasttelefon.

Kommuneoverlege Leif Edvard Vonen informerte i dag Meråker kommunes kriseledelse om behovet for mer omfattende tiltak for å minimalisere spredningen av koronaviruset. Kriseledelsen gav derfor sin tilslutning til tiltakene som er iverksatt fra og med i kveld.

Kirkelige handlinger i Meråker kommune

Ekstraordinær båndtvang for hunder gjelder fra i dag 12.03.20 - 31.03.20. Gjelder områder i Meråker nord for E14/Stjørdalselva.

For å begrense smitte av koronaviruset blir treningsrommet på fysioterapiavdelingen stengt for de som har kjøpt kort til egentrening.

Koronaviruset har også kommet til Norge. Det er derfor ekstra viktig å tenke på smitte og gode vaner.

I Teveldalen finner du flere skiløyper. En stor del av aktiviteten til Teveldal velforening er tilrettelegging av preparerte skiløyper i Teveldalen. Dette gjøres på dugnad og med egen snøskuter og innleid maskinjelp ved behov.