Fysioterapi for voksne

Fysioterapi for voksne

Fra 01.01.18 trenger du ikke henvisning fra lege for å komme til fysioterapeut, du tar bare kontakt med den fysioterapeuten du ønsker å gå til. Helfo gir delvis eller full stønad til dekning til utgifter til undersøkelse og behandling hos fysioterapeut som har driftsavtale med kommunen.  

Hvordan få tilbudet? 

Ta kontakt med en av våre fysioterapeuter for å bestille time. Kontaktinformasjon finner du nederst på denne siden. Det tas så en faglig vurdering av ditt behov og hva vi kan tilby. 

Kontaktinformasjon fysioterapeuter

Hege Marita Flakk. Telefonnummer: 995 56 196

Therese Berg. Telefonnummer: 400 28 171

Kristin Størseth. Telefonnummer: 995 56 032

Hva tilbyr fysioterapeutene?

  • Fysioterapeuter jobber med kropp og bevegelse for å fremme god helse. En fysioterapeut kan hjelpe deg med forebygging og behandling av skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet, og kan sette opp tilpasset treningsprogram)
  • Behandling er basert på undersøkelse og vurdering av dine behov. Målet er at du kan utvikle, gjenvinne eller holde ved like funksjonsevnen, utnytte dine egne ressurser og bidra aktivt i å bedre din egen helse.
  • Hverdagsrehabilitering
  • Rehabilitering etter skade, operasjon, sykdom (intensivt over en periode)

Hvem kan få tilbud om fysioterapi?

  • Hjemmeboende og beboere på institusjon. Tilbudet gis til de som har behov for forebygging, rådgivning eller opplæring for å unngå helseskader.
  • Voksne med behov for behandling for en sykdom eller skade.

Hvor mye koster det? 

Oversikt over egenandeler

Hvor ligger fysioterapiavdelingen?

Innkjørsel på nedre side av rådhuset. Parkeringsplass og inngang helt innerst foran det gule bygget. Gå inn døra og ned trappa rett fram. 

Bildet viser inngangen til fysioterapiavdelingen. Det er bilde av et okergult hus som er forbundet med et påbygg til det grønne huset ved siden av. - Klikk for stort bildeInngang fysioterapiavdelingen

  

Adresse

Rådhusgata 7

7530 MERÅKER