Vil du ha tidenes sommerjobb? Vi har to stillinger ledig som taus og dreng.

Meråker kommune søker etter ei taus og en dreng som vil flytte inn i bygdemuseet Pulden i sommer. Vi tilbyr 4 herlige uker sommerjobb om du vil flytte inn på museet Pulden.

Varierte arbeidsoppgaver

På museet skal du fortrinnsvis passe dyr og barn på besøk, stelle husa og ta imot andre besøkende. Du er ung til sinns, men over 20 år og god på sosiale medier.

Hvordan er arbeidstiden?

Arbeidstiden er fra tirsdag morgen til søndag kveld i fire uker fra og med 7. juli.

Vi søker deg som er utadvent og glad i folk

Kjærestepar oppfordres til å søke, men vi vil veldig gjerne ha en søknad fra deg som er singel også. Vi vil ha to utadvendte personer på gården, ei taus og en dreng som tørr by på seg selv, kjøre traktor, mate dyra, invitere publikum og leke med barn som er på besøk. Tausa og drengen inngår i prosjektet "Kårfolket" i hverdagene og er derav ikke alene på gården.

Finn fram kamera og send inn din søknad

Søknadsfrist er 14. juni og søknaden sendes inn som en video til vår kulturkonsulent, Frode Aune:

Mailadresse: frode.aune@meraker.kommune.no

En mer bonderomantisk sommerjobb finnes ikke.

Klikk for stort bildeMeråker bygdemuseum, Pulden

Ta veldig gjerne kontakt med Frode Aune for mer informasjon.

Telefonnummer: 917 26 723

Det er ikke sikkert alle våre ønsker kan innfris så ring gjerne for en prat.