Venter du på dose 2? - Meråker kommune

Venter du på dose 2?

Uke 35 er nå åpnet for selvbooking av timer til vaksinasjon.

Meråker kommune tar sikte på å bli ferdige med dose to i uke 35. Vi ønsker derfor at alle med time i september, oktober og november går inn og bestiller seg time selv. Det er lagt ut timer for selvbooking av dose to mandag, onsdag og fredag. Det skal gå minimum 3 uker mellom dosene. Dette er en forutsetning for at du skal kunne bestille time. For bestilling må du logge deg på helsenorge.

Velg timeavtaler- bestill time- Meråker kommune (vaksine) da finner du ledige timer

Vi ønsker at flest mulig benytter denne muligheten slik at innbyggerne i kommunen får flyttet fram timene sine. Når vi er ferdige med befolkningen over 18 år, vil de i alderen 16-17 år få tilbud om vaksine. Mer informasjon om dette vil komme senest i neste uke.