Trenger du hjelp eller bistand?

Meråker kommune har i samarbeid med Norsk Folkehjelp avd Meråker og Meråker frivilligsentral opprettet et tilbud til innbyggerne i Meråker. Det kan være hjelp og bistand til praktiske gjøremål som for eksempel å få kjørt hjem mat fra butikken.

Dette er et tilbud til innbyggere som ikke har så mange til å hjelpe seg, som sitter i karantene eller som av annen grunn ikke kommer seg i butikken selv i disse tider.

Handlehjelp :

Rema 1000:
Ring på telefon 74 81 00 99 for bestilling av varer, alle dager før klokken 13.00.
Coop Meråker:
Send bestilling på e-post: extra.meraker@coopmidtnorge.no hele døgnet eller ring inn bestilling på tlf 465 48 243 fra kl 07- 18 (Coop ønsker helst bestilling på e-post).

Varene kjøres i løpet av dagen hjem til deg av mannskap fra Norsk folkehjelp.

For andre henvendelser om hjelp/bistand, kontakt Meråker frivilligsentral på telefon:928 07 952

Av smittevernhensyn ytes det ikke hjelp inn i egen bolig. Slik hjelp ytes av den ordinære kommunale helsetjenesten.

Klikk for stort bildeKlikk for stort bilde   Klikk for stort bilde