Superuka, 63Nord og Kårfolket

Meråker kommune inviterer barn i alderen 6-13 år til aktivitetsuker fordelt på tre flotte barneprogram. Påmeldingsfristen er 15.juni

Superuka

Superuka er for barn fra 6-10 år og holdes i uke 26 og 27.

Pris: 750 kroner per uke.

Eksempler på aktiviteter er: overnatting i hengekøye,tur til Rypetoppen,fisketur, fjelltur, sykkeltur, gårdsbesøk, Pokemonjakt, skattejakt, ballspill, leik og morro.

Påmelding til Superuka og mer informasjon

63Nord

63Nord er for barn fra 10-13 år og holdes i uke 26 og 27

Pris: 750 kroner per uke

Eksempler på aktiviteter er: overnatting i hengekøye, tur til Rypetoppen, fisketur, fjelltur, sykkeltur, olabil, Pokemonjakt, skattejakt, luftgeværskyting, ballspill, leik og morro.

Påmelding til 63Nord og mer informasjon

Kårfolket

Kårfolket er for barn fra 6-10 år og holdes i uke 28, 29, 30 og 31.

Som en følge av Covid-19 er kommunen pålagt å ha et barnepasstilbud igjennom sommerferien. Men Meråker kommune vil ønske alle barn hjertelig velkommen til å delta på vårt ukestilbud, Kårfolket. Igjennom prosjektet Kårfolket vil barna få delta på gårdsarbeidet på bygdemuseet Pulden sammen med tausa og drengen en hel uke. Aktiviteter på gården vil være å kose med dyra, kjøre traktor, leke og moro på tunet og området rundt, mandag til fredag 9-15.

Påmelding til Kårfolket og informasjon

Pris: 500 kr per uke

Påmeldingfrist

Påmeldingsfristen er 15. juni

Som en følge av Covid-19 vil det kun være mulig å melde seg på ukestilbud i år, og ikke velge blant dagaktivitetene som tidligere.

Har du noen spørsmål?

Ta gjerne kontakt med kulturkonsulent Frode Aune dersom du har noen spørsmål.

E-post: frode.aune@meraker.kommune.no

Godt å vårrå, godt å låvvå!