Skal du reise til Meråker i jula?

Vi har liten forekomst av smitte i vår region, og ønsker å ha det slik. For deg som kommer reisende fra andre steder i Norge og til Meråker, ønsker vi at det tas ekstra forholdsregler:

• Uken før reisen ber vi alle om å være ekstra forsiktig, unngå tette forsamlinger, arrangementer og fester.
  • Ved ankomst anmoder vi om at du tar 3 dagers frivillig karantene, før du på 4.dag tester deg på vår teststasjon – uavhengig om du har symptomer eller ikke. Sånn kan vi sammen beskytte våre mest sårbare medmennesker. Du bestiller Covid-19 test på http://merakerlegekontor.no, eller på telefon 98902780
  • Vi har åpen booking på nett for teststasjonen, også for de som har kommet tilreisende fra andre steder i Norge. Vi er fleksible, men planlegger ingen prøvetaking på julaften.
  • Vær oppmerksom på at uheldige nærkontakter blir satt i karantene 10 dager etter flyturer og lengre togreiser. Faktisk innebærer reiser fra og med 14.12. en risiko for karantene på julaften.

Åpningstider på legekontoret i romjula:

Mandag 28.desember til 30. desember fra kl. 09. til kl.14.

Julaften og nyttårsaften stengt.

Utenom åpningstid kan dere bestille time på coronatelefonen på Stjørdal 47781754