Infomøte om bygdafiber for Brennbakkan og Dalådal

Torsdag 13. august kl 18.00. Sted:

Auditoriumet Meråker VGS

VELKOMMEN TIL INFORMASJONSMØTE OM FIBERBREDBÅND.

NTE, Meråker kommune og Trøndelag Fylkeskommune har blitt enige om utbygging av fiberbredbånd i området Brennbakkan og Dalådal. Utbyggingen baseres på et spleiselag mellom de nevnte aktørene og den enkelte husstand.

Det oppfordres av smittevernhensyn til at kun en fra hver husstand møter. Møtet gjelder for de som bor innenfor området, se faktaark nederst i saken.

Oppslutningen blant huseierne vil være helt avgjørende om det skal bli utbygging eller ikke. Det betyr at fremtidens kommunikasjonsløsninger kan være på vei til deg om mange nok blir med.

I tillegg til å fortelle om de spennende løsningene, spanderer NTE kaffe og noe å bite i.

Har du ikke mulighet til å være til stede på møtet, gå da gjerne inn på NTE sine nettsider www.nte.no eller ring telefon 74 15 02 00.

NTE vil også være til stede på Meråker VGS med sitt mobile salgskontor 17. og 18. august mellom kl. 12-18 for de som ønsker å besøke dem på dagtid.

Faktaark, med kart over aktuelt område. (PDF, 653 kB)