Meråker kommune - Aktuelt - Spørreundersøkelse angående jakttid på elg

Spørreundersøkelse angående jakttid på elg

Frist for å besvare undersøkelsen er 17. mars 2014.

​Fylkesrådet i Nord-Trøndelag har vedtatt utvidet jakttid på elg i flere kommuner i fylket, ut fra søknader fra kommunene. Fylkeskommunen ønsker å finne ut hvordan den utvidete jakttiden fungerer. Derfor har de laget en spørreundersøkelse, som de håper alle som ferdes i naturen og har synspunkter på dette, tar seg tid til å besvare. Det tar under fem minutter å svare.

Det benyttes flere kanaler for å nå ut til jegere, allmennheten og grunneiere. Man når imidlertid kun et lite antall jegere og andre direkte på denne måten. Resultatet av undersøkelsen blir sikrere jo flere som svarer. Det er derfor veldig fint hvis du tar deg bryet med å informere dine venner som ferdes i naturen om adressen til undersøkelsen, og oppfordrer dem til også å svare. Send dem for eksempel en epost med lenken til undersøkelsen.

Informasjonen er viktig for å tilpasse jakttida optimalt og utøvelsen av den på en best mulig måte. Derfor setter Nord-Trøndelag fylkeskommune stor pris på om du kan sette av den tida undersøkelsen tar.

Undersøkelsen kommer du til ved å klikke her – på forhånd takk!

Frist for å besvare undersøkelsen er 17. mars 2014.

Oppdatert: 17.02.2014 09:36