Meråker kommune - Aktuelt - Sakspapirer fra kommunestyremøter og andre møter.

Sakspapirer fra kommunestyremøter og andre møter.

De fleste dokumenter fra kommunestyremøter og formannskapsmøter er offentlige og har vært tilgjengelig på kommunens hjemmesider i flere år.

Muligens har det vært litt kronglete å finne fram, men her får du en liten veiledning:

• Først går du på fanen der det står Offentlig innsyn øverst oppe på siden.
  • Trykk deretter på Politiske møter og saksdokumenter
  • Trykk så på linken(snarveien) der det står Innsynsløsning.
  • Da kommer du til en ny side som heter Innsyn hos Meråker kommune.
  • Til venstre på siden har du en rekke valg. Trykk på Politiske møter.
  • Da får du opp alle komiteene samt formannskap og kommunestyret på venstre side. Trykk på "plusstegnet" som står ved siden av f.eks. Kommunestyret.
  • Da får du opp en liste med datoer. Velg den datoen du ønsker å se sakspapirene fra og trykk en gang på selve datoen.
  • Her får du opp alle sakene i PDF-format. Trykk på PDF-ikonet på høyre side av saken og du får den opp.

Nå kan du lese sakspapirer av hjertens lyst!

For å lese PDF-filer må du ha Adobe Reader, det kan lastes ned ved å trykke på denne linken: Adobe Reader (linken åpnes i nytt vindu)

Oppdatert: 02.12.2011 23:29